Spiritueel LifeCoach Ludgardina

Spiritueel LifeCoach Ludgardina

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Sha-La-Dy  


FeelGood Centrum


Hier in Geleen, Mauritspark 1-a, aan de linkerkant van dit prachtige gebouw (met eigen ingang) treft u FeelGood centrum Sha-La-Dy. Een aanvulling op Goderrein. Door de ruime opzet zijn hier veel activiteiten mogelijk! Graag maak ik u attent op de volgende workshops en lessen :


*** Zaterdag 1 september : Workshop Sirius Energie Methode !!
Van 10:00 - ca 12:15 uur. Kosten € 50,00 p.p
Inschrijven kan nog, doe dit via [email protected] of via [email protected]
Je bent zoooo welkom!


* Leren afstemmen voor Hooggevoelige mensen (HSP),
Binnenkort de tweede HSP (wat kun je ermee) - workshop in FeelGood centrum Sha-La-Dy! Er zijn op dit moment alweer 4 aanmeldingen. Heb je interesse, geef je dan op ajb, dan gaan we kijken naar een geschikte datum voor iedereen :-) Want: vol = vol. Kosten zijn: € 50,00 p.p. voor een workshop van ca 3 uur incl koffie -thee- water & enkele versnaperingen.
* We gaan oefenen met kaarten en remedies, je krijgt dus een remedie mee!
- Datum : ??? 2018 10:00 - 13:00 uur
Doe steeds gemakkelijk zittende kleding aan, het kan zijn dat we om te ontspannen vooraf even een yoga-oefening doen :-) !
* Meld je aan via [email protected], of via app/sms/telefonisch : 0031(0)613186996. Neem ook schrijfgerei mee zodat je evt aantekeningen kunt maken. Kun je samen komen? Dat is positief - qua rijden en delen. ! Er is plaats aan de tafels voor 12 personen in totaal.


* Ouder-Kind Yoga - Heerlijk samen met je kind Yoga ontdekken of (opnieuw) Beleven.

(We starten bij voldoende aanmeldingen)

- Woensdagmiddagen van 13:30 - 15:00 uur.

- Kosten : € 15,00 per Ouder/Kind-koppel. Doe gemakkelijke kleding aan, en neem je goede humeur mee :-) Het gaat Fijn zijn! Je krijgt ideeën mee om thuis te oefenen samen. En ook is er een leuke Yoga-Kleurplaat voor de kids voorzien. Welkom!

- Er is plaats voor 10 ouder/kind-koppels.


* Inloopdag Persoonlijke Readingen:

- Op een zaterdag of zondag op een nader te bepalen datum, tussen 10:30 en 17:30 is er binnenkort een vervolg-inloopdag persoonlijke readingen bij Sha-La-Dy. Ik zal aan een tafel in een aparte hoek mensen doorlopend een reading geven van maximaal een half uur voor de prijs van € 15,00. Tijdens deze readingen kunt u, zoals u gewend bent van mij op de beurzen, mij alles vragen wat er bij u in het leven speelt, wij zullen hierbij diep invoelen. Dus alles op gebied van werk, relaties, overleden dierbaren, gezondheid, burn-out, onverwerkt verdriet,etc..

Tevens is het mogelijk om voor € 10,00 de energetische stoel uit te proberen voor de duur van 20 minuten. Dit is een volwaardige sessie op de Urim-code-stoel. Welke een waar Krachtveld is en zich afstemt op uw eigen energetische veld. Op deze manier lossen blokkades zich gemakkelijker op, zowel fysiek alsook emotioneel of nog dieper / vastzittend. Een speciale beleving, zeker als u HSP bent!

Er staan stoelen voor de wachtenden. Koffie, thee, water, en koek zijn te koop voor €1,00 per consumptie. Leuke kleine verkoophoek aanwezig. De inkom is gratis, parkeren kan gratis in de straten. (houd rekening met elkaar en uitrijden ajb).


Dru - Yoga Lessen starten :

Je eerste les geldt als proefles en kost 5,00. Daarna kosten de lessen 8,50 per keer voor anderhalf uur. 

Na de proefles betaal je in 1 x de resterende lessen. VB : Neem je een seizoenkaart vanaf september dan kun je dus indien het uitkomt gemakkelijk wisselen of een les inhalen. Er zijn dan in totaal 6 opties waaruit je kunt kiezen.


Maandag van 09:00 - 10:30 * Gitek sport- en gezondheidsschool in Nuth

Maandag 19:30 - 21:00 (er is nu plaats voor nog 2 personen) * Goderrein Heilpraktijk in Ulestraten

Dinsdag 11:00 - 12:30 * Shalady in Geleen

Dinsdag 17:30 - 19:00 * Gitek sport- en gezondheidsschool in Nuth

Woensdag 17:30 - 19:00 * Shalady in Geleen

Donderdag 09:30 - 11:00 * Shalady in Geleen